Cadena de pregària per les vocacions 2022

Com cada any en aquestes dates, tornem a mobilitzar-nos per pregar junts per les vocacions, juntament amb les altres diòcesis amb seu a Catalunya. La Cadena de pregària per les vocacions fa néixer amb la bonica idea que durant tot el mes de novembre hi ha algú a Catalunya pregant per totes les vocacions.

A la nostra Arxidiòcesi ens responsabilitzem dels dies 1, 11 i 21 de novembre; i per això us demanem col·laboració a l’hora d’omplir totes les hores del dia i de la nit. Us demanem, doncs que convoqueu els grups i les diverses realitats pastorals per a dedicar un temps a la pregària per les vocacions. La pregària pot ser comunitària, familiar o personal, tot suma.

Enguany hem escollit com a lema: “Aixeca’t i sigues testimoni”, inspirant-nos en el missatge del Papa Francesc per la Jornada Mundial de la Joventut de l’any passat. Encara que a casa nostra ens toca viure moments de pobresa vocacional, no perdem el convenciment que el Senyor continua cridant als joves a ser testimonis seus en la multitud de vocacions, que agrupem en les vocacions sacerdotal, religiosa, matrimonial i al laïcat compromès.

Qui vulgui unir-se a la Cadena de pregària es pot comunicar l’hora o les hores de pregària personal i/o comunitària al correu de la Delegació: vocacions@arqtgn.cat o mitjançant WhatsApp al telèfon: 666 131 439.

Podeu descarregar-vos aquí, tant el full informatiu com el cartell en jpg o en pdf.

Podeu consultar la graella aquí.